Proglašenje najboljih sportaša Grada Lepoglave za 2019. godinu.

Proglašenje najboljih sportaša Grada Lepoglave za 2019. godinu.

Zajednica sportskih udruga Grada Lepoglave proglasila najbolje sportaše za 2019. godinu.

Svečanost proglašenja najboljih u lepoglavskom sportu za 2019. godinu održana je 7. veljače u čitaonici Gradske knjižnice u Lepoglavi.
Najbolja sportašica grada Lepoglave u 2019. godini je Valentina Kupčić, igračica ŽNK Lepoglava, a najboljim sportašem proglašen je Mario Musulin, član SPK Direkt. Najbolja ženska ekipa je Ženski nogometni klub Lepoglava, dok je najbolja muška ekipa Kuglački klub Lepoglava.
Za najbolju mladu sportašicu proglašena je Lorena Pintarić iz Ženskog nogometnog kluba Lepoglava,a za najboljeg mladog sportaša Marko Veseljak, član SPK Direkt.
Za zaslužnog sportskog djelatnika izabran je Srećko Žulić, za najuspješnijeg veterana u sustavu natjecanja (+35 godina) Zvonimir Plevnjak član Kuglačko kluba, dok su za trenere 2019. godine proglašeni Stela Gotal, iz ŽNK Lepoglava i Ivan Štefičar iz SPK Direkt..
Za perspektivnu mladu sportsku ekipu izabrane su juniorska ekipa Ženskog odbojkaškog kluba Lepoglava i U-17 ekipa Nogometnog kluba Lepoglava.
Priznanje Nagrada za poseban doprinos sportu grada Lepoglave – za sportske zasluge dodijeljeno je USR Višnjica.

Ravnateljicama vrtića i osnovnih škola uručene slike sa sportske manifestacije povodom obilježavanja Europskog tjedna sporta održane od 23. do 30.9.2019. godine na cijelom gradskom području.
Print