Proglašenje najboljih u sportu za 2018. godinu

Proglašenje najboljih u sportu za 2018. godinu

Zajednica sportskih udruga Grada Lepoglave proglasila najbolje sportaše za 2018. godinu.

Svečanost proglašenja najboljih u lepoglavskom sportu za 2018. godinu održana je 8. veljače u čitaonici Gradske knjižnice u Lepoglavi.
Najbolja sportašica grada Lepoglave u 2018. godini je Tea Hojsak, igračica ŽNK Lepoglava, a najboljim sportašem proglašen je Mario Musulin, član SPK Direkt. Najbolja ženska ekipa je Ženski nogometni klub Lepoglava, dok je najbolja muška ekipa Kuglački klub Lepoglava.
Za najbolju mladu sportašicu proglašena je Mia Ribić iz ŽOK Lepoglava,a za najboljeg mladog sportaša Patrik Vučković, član Karate kluba Lepoglava.
Za zaslužnog sportskog djelatnika izabran je Jerko Kos, za najuspješnijeg veterana u sustavu natjecanja (+35 godina) Zlatko Turk, dok je za trenera 2018. godine proglašena Stela Gotal, iz ŽNK Lepoglava.
Za perspektivnu mladu sportsku ekipu (uzrast do 18 godina) izabrana je ekipa Ženskog odbojkaškog kluba Lepoglava, a u kategoriji perspektivni mladi sportaš (uzrast do 18 godina) izabran je Leon Butko iz Karate kluba Lepoglava.
Priznanje Nagrada za poseban doprinos sportu grada Lepoglave – za sportske zasluge dodijeljeno je USR Višnjica.

Ravnateljicama vrtića i osnovnih škola uručene slike sa sportske manifestacije povodom obilježavanja Europskog tjedna sporta održane od 23. do 30.9.2018. godine na cijelom gradskom području.
Print