Završio 15. otvoreni zimski turnir u malom nogometu Karlovačko kup Lepoglava 2019

Završio 15. otvoreni zimski turnir u malom nogometu Karlovačko kup Lepoglava 2019

ASO PONOS kod seniora i ŠUG GORNJA ŠEMNICA kod veterana pobjednici turnira.

Pred oko 350 gledatelja U SPORTSKOJ DVORANI U Lepoglavi završeno 15. izdanje otvorenog zimskog turnira u malom nogometu KARLOVAČKO KUP Lepoglava 2019.
Naslov prvaka u seniorskoj konkurenciji osvojila je ekipa ASO PONOS iz Krapine pobjedom nad ekipom HUDEK TRGOTRANS 1:0. U veteranskoj konkurenciji slavila je Športska udruga građana Gornja Šemnica u pobjedi nad ekipom MS Interart sa 5:3.
U utakmici za 3. mjesto kod seniora Tornado je svladao ekipu Janke i Marke sa 8:6 i to boljim izvođenjem udaraca sa 7 metara, s obzirom na to da je utakmica u regularnom dijelu završila neriješenim ishodom od 4:4, dok je kod veterana IPA 192 PU Varaždinska bila bolja od DSR Crne mačke sa 4:3.
Prvoplasirana ekipa kod seniora primila je pehar u trajno vlasništvo i 15.000,00 kuna, drugoplasirana pehar i 5.000,00, trećeplasirana pehar i 2.000,00 a četvrtoplasirana također pehar i 1.000,00 kuna.
U konkurenciji veterana prvak je primio pehar u trajno vlasništvo i 5.000,00 kuna, drugoplasirani pehar i 2.000,00, treći pehar i 1.000,00 kuna, te četvrti pehar i 500,00 kuna.
Kod seniora najbolji strijelac turnira je Kristijan Leljak iz ekipe Graditeljstvo Merkaš s 15 pogodaka, najbolji igrač je Saša Hojski iz Tornada, najbolji vratar Alen Đurman iz ekipe Hudek trgotrans, dok je najboljim igračem finalne utakmice kod seniora proglašen Matija Majcenić iz ekipe ASO ponos.
Pehar fair-play primila je ekipa Magoi Drašković.
Nagrade su kod veterana primili Dragutin Dlesk iz ekipe ŠUG Gornja Šemnica i to tri pehara, kao najbolji strijelac s 12 pogodaka, zatim kao najbolji igrač turnira i najbolji igrač finalne utakmice, dok je najboljim vratarom proglašen Danijel Posavec iz ekipe IPA 192 PU Varaždinska.
Pehar za fair play primila je ekipa Zbrda zdola iz Ivanca.
Tijekom finalnog dana odigrane su dvije revijalne utakmice i to između dvije ekipa kadetkinja ŽNK Lepoglave, te utakmica seniorskih ekipa ŽNK Lepoglave i ŽNK Rijeke koja je završila pobjedom ŽNK Lepoglave sa 4:2..
Nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima uručili su Marijan Škvarić, gradonačelnik Grada Lepoglave i Hrvoje Kovač, dogradonačelnik, te Tonko Županić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave.
Print