Završio 17. otvoreni zimski turnir u malom nogometu Ediltec kup Lepoglava 2023

Završio 17. otvoreni zimski turnir u malom nogometu Ediltec kup Lepoglava 2023

Od 7. siječnja do 11. veljače na turniru sudjelovalo 27 seniorskih i 12 veteranskih ekipa.

Pobjednici 17. otvorenog zimskog turnira u malom nogometu Ediltec kup Lepoglava 2023. su ekipe DC-10 iz Petrove Gore u seniorskoj i Apartmani Varjačić iz Krapine u veteranskoj konkurenciji.
U konkurenciji seniora ekipa DC-10 je u finalu pobijedila Hudek Trgotrans iz Biljevca s 1:0, dok su kod veterana Apartmani Varjačić svladali Auto Klarić iz Soblinca rezultatom 4:1.
Kod seniora utakmica za 3. mjesto nije se igrala zbog nedolaska ekipa Majolka iz Slovenije, tako da je Tornado iz Lepoglave zauzeo treće mjesto. Ekipa Majolka je diskvalificirana.
Kod veterana u utakmici za 3. mjesto Hortikultura Turčić Klanjec pobijedila je DŠR Lančić Knapić sa 5:2.
Nakon završetka turnira proglašene su najbolje ekipe kao i najbolji pojedinci turnira kojima su uručene nagrade organizatora.
Kod seniora najboljim igračem finalne utakmice proglašen je Dubravko Vujica iz ekipe DC-10, najbolji igrač turnira je Darko Jagić, iz ekipe DC-10,najbolji vratar je Marko Galeši iz ekipe Tornado, najbolji strijelci su Darko Jagić iz ekipe DC-10 i Tomislav Haramustek iz ekipe Hudek Trgotrans s po 9 pogodaka. Pehar za fair-play primila je ekipa UŠR Višnjica.
U konkurenciji veterana najbolji igrač finala bio je Ivan Firer iz ekipe Apartmani Varjačić koji je proglašen i najboljim igračem turnira, najbolji vratar je Danijel Končevski iz ekipe Apartmani Varjačić, najbolji strijelac je Željko Bedeković iz ekipe Auto Klarić s 13 pogodaka, a pehar za fair-play primila je ekipa M-Klub Macelj.
Četiri prvoplasirane ekipe u konkurenciji seniora i veterana primile su pehare i novčane nagrade. Pobjednik kod seniora dobio je 1990,00 eura , finalista 665,00 eura, trećeplasirani 265,00. Diskvalificirana ekipa nije primila nagradu.
Kod veterana prvak je dobio 665,00 eura, finalista 265,00, trećeplasirani 133,00,a četvrti 93,00 eura.

Print