Održana 15. memorijalna utrka ''Josip Putar''

Održana 15. memorijalna utrka ''Josip Putar''

U nedjelju 29.9.2019. godine, u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave, u Lepoglavi je održana 15. memorijalna utrka Josip Putar. Na stazi dužine 12 km ukupno je nastupilo 50 natjecatelja, a ukupni pobjednik utrke je Alen Čretni iz AK Zabok.. Drugo mjesto osvojio je Saša Horvat iz AK Međimurje, a treće Ivica Plantak iz TK Ivančica iz Ivanca. Kod žena pobijedila je Bojana Radovan individualka iz Žiškovca ispred Ivane Grabar individualke iz Male Subotice i Mie Furdi iz TK Kotoripski begači iz Preloga.
Utrka je dijelom Kupa Sjeverozapadne Hrvatske, održava se u 7 muških i 7 ženskih kategorija; do 19 godina, od 20 do 29 godina, od 30 do 39 godina, od 40 do 49 godina, od 50 do 59 godina, od 60 do 69 godina te od 70 godina na više.
Lepoglavski sportaši, uz prisutne članove obitelji Putar, položili su cvijeće na njegov grob te se prisjetili vremena njegovog aktivnog djelovanja u sportskim događanjima u Lepoglavi. Završnica utrke održana je u prostoru „TAVAN“ u Domu kulture, uz zajednički ručak te podjelu nagrada za najuspješnije natjecatelje po konkurencijama i u ukupnom poretku.
Nagrade su pehari za tri najbolje plasirana u apsolutnom poretku u muškoj i ženskoj kategoriji, medalje za tri najbolje plasirana po kategorijama te zahvalnice za sudjelovanje i majice.
Print

Documents to download